Den 16. august 2010


TDC fyrer teknikere i Installationsforretningen

Det er med stor beklagelse, at Dansk Metal Tele Øst kan konstaterer, at TDC A/S nok en gang afskediger et større antal teknikere.

Det er en uholdbar situation for medarbejderne, og ikke mindst kunderne, der nok en gang kan forvente dårligere service, når de skal have etableret og fejlrettet deres teleinstallationer.

Situationen bliver ikke bedre af, at der på de fagområder, hvor der finder fyringer sted, for øjeblikket bliver udført massivt overarbejde, er indlån af ekstern arbejdskraft, og at TDC på samme tid vælger at flytte dele af de arbejdsopgaver teknikerne i dag udfører ud til eksterne leverandører pga. ekstra ordinære lange leveringstider.

Det er en situation som medarbejderne har sagt fra over for i samarbejdssystemet. Tele Øst har ved flere lejligheder overfor TDC tilkendegivet, at Tele Øst er uenige med TDC om behovet for nedskæringer i den nuværende situation.

Tele Øst vil forfølge afskedigelserne og indberette dem til Dansk Metal med henblik på at få sagerne prøvet i det fagretslige system.