Den 6. juni 2010


Fortsat stor utilfredshed hos TDC-medarbejdere

Arbejdet er så vidt Tele Øst erfarer genoptaget

De overenskomststridige arbejdsnedlæggelser som blev indledt torsdag i protest mod TDC´nye bebudede afskedigelser fortsatte igen fredag.

Utilfredsheden med de nye bebudede afskedigelser er fortsat meget stor blandt medlemmerne, og flere stedet i landet har de aktionerende medlemmer vedtaget og sendt udtalelser til koncernledelsen.

Det lykkedes via ihærdig indsats fra tillidsrepræsentanterens side, at få arbejdet normaliseret hen på eftermiddagen fredag.

Så vidt Tele Øst er orienteret er arbejdet fredag eftermiddag normaliseret overalt i landet.

Der var fredag eftermiddag såkaldt fællesmøde mellem DA og LO om de overenskomststridige arbejdsnedlæggelser.

På mødet erkendte lønmodtagersiden at arbejdsnedlæggelserne er overenskomststridige og man gav tilsagn om at pålægge medlemmerne at genoptage arbejdet senest den 7. juni ved normal arbejdstid. Arbejdsgiversiden tog forbehold for at indbringe de overenskomststridige arbejdsnedlæggelser for Arbejdsretten med påstand om systematiske arbejdsnedlæggelser.

Tele Øst skal pålægge medlermerne at genoptage arbejdet og holde arbejde normaliseret. Tele Øst gør opmærksom på at møder i arbejdstiden, uden at det er aftalt med ledelsen, betragtes som overenskomsstridige.

Klik nedenfor og læs en af de mange udtalelser.